Recensies



Lees de ervaringen van onze klanten

Ik heb een babyshower georganiseerd voor mijn beste vriendin en SOPA decoration heeft echt geluisterd naar mijn wensen, en het resultaat was WAUW! Super lieve en sociale mensen ook. zeker voor herhaling vatbaar

Queeny

Voor ons 90 jarig bestaan van Löwik wonen en slapen Vriezenveen, heeft SOPA decoration de feestelijke ballon decoratie verzorgd. Op verschillende plekken binnen en buiten onze woonboulevard hebben zij dit aangebracht. Alles in onze gewenste huiskleur. Zij zijn zeer tevreden over het geleverde en keurig geplaatste resultaat. Bij een volgend evenement zal dit ook zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Mike Spengler

Wij hebben bij SOPA de flowerwall white gehuurd. Alles was netjes optijd neer gezet en weg gehaald. Het was een eyecatcher. iedereen wou er foto’s maken en het maakte de bruiloft echt af. Het gaf een echte wedding sfeer. Wij zijn zeer tevreden en wie weet in de toekomst voor een ander evenement huren we graag weer bij SOPA

Super blij met het resultaat voor de eerste verjaardag van onze valentijn baby. SOPA decoration luistert naar jouw wensen en bedenken dan weer iets geweldigs! de service is ook top en voor een volgende gelegenheid zullen wij hen zeker weer inhuren!

Marielle Blom

Als wij een bijzonder moment in ons leven willen vieren dan contacten wij altijd SOPA decoration om ons te helpen. Ze hebben inmiddels al 4 keer te gekke decoraties voor ons neergezet. Professioneel en van hoge kwaliteit. Elke keer weet weten ze ons te verbazen met de mooiste creaties!

Rachael Baerken – Driessen

Onze kinderen waren achter elkaar jarig en SOPA decoration heeft voor de mooie ballonbogen en backdrops verzorgd. Ze denken graag met je mee als je zelf een idee hebt kwa versiering. Kortom we waren er super blij mee! Thanx

Selma Toplu

Wij waren zeer tevreden over onze ervaring met SOPA decoration en zouden het zeker aan anderen aanbevelen

Funda

SOPA decoration heeft een prachtig wand decoratie geplaatst voor mijn zoontje zijn 1e verjaardag! De decoratiewand was prachtig en maakte het feest compleet! Zeer vriendelijk personeel, perfectionistisch en meedenkend! zeker een aanrader!

Bedankt voor jullie prachtige werk!

Buse Balci – Batman

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de fantastische service die ik heb ontvangen van SOPA decoration. Ik raad het iedereen aan die opzoek is naar hoogwaardige decoraties en betrouwbare service voor zakelijke evenementen. Hun inzet en kwaliteit hebben zeker indruk op mij gemaakt en ik zal zeker in de toekomst weer van hun diensten gebruik maken. 

Ramon Mensink